Ny i klubben

Alle spillere uanset niveau er velkommen i Vorup FB Badminton.
Prøvetræning er gratis. Man behøver ikke at henvende sig først, men kommer blot til træningsstart og henvender sig til træneren. Efter 2 prøvetræninger vil man blive bedt om at indmelde sig i klubben.

Find tilmeldingsblanketten:

Er der tvivl om hvilket hold man kan prøvetræne på, er man velkomne til at kontakte bestyrelses formanden, der er ansvarlig for nye spillere.

SKOLE-KLUB-BADMINTON:

I Vorup FB Badminton har vi i disse år særligt fokus på rekruttering af nye badmintonspillere.

Nye badmintonspillere kommer mange steder fra, men vi har i denne sæson indledt et samarbejde med Søndermarkskolen om Skole-Klub-Badminton,som betød at vi i efteråret havde en række gratis badmintonarrangementer for skoleelver fra Søndermarksskolen.

I umiddelbar forlængelse af efteråretsskole-klub-træninger vil vi i denne sæson fortsætte med at tilbyde begynder-træning for skoleelever om torsdagen fra 16:00-17:00.

Dette er ”rigtig Badmintontræning” hvilket betyder at man kommer hvis man har lyst til at spille badminton, og at man kommer med sportstøj og sportssko på, det er nemlig vigtigt når man skal træne rigtigt.

Der er mulighed for at låne ketcher og der er naturligvis bolde til træningen. Alle elever fra Søndermarkskolen er velkomne til disse træninger, og skulle der være elever fra nærområdet fra 6-13 år der går på andre skoler er de også velkomne.

BEMÆRK: Træningen er begyndertræning målrettet at få børn til at få lyst til at spille badminton. Børn der allerede spiller badminton, eller tidligere har spillet vil få et bedre tilbud på et af de andre træningshold, afhængigt af niveau (Se nedenfor). Tilmelding: mød op, det er først til mølle…er det sjovt kan i træne gratis på dette hold i 1 mdr.

Seniortræning foregår torsdag klokken 19:00-21:00